December 2022
November 2022

Toonmoment Acro, Tumbling en Demo 2022

In samenwerking met Rap & Vrank Evergem gaat op 19 november 2022 opnieuw het toonmoment van onze acro gymnasten door.Dit jaar nemen ook onze demo en tumbling gymnasten deel. Onze tumbling gymnasten vormen een nieuwe groep binnen onze familie. Voor hen en hun trainers is dit een primeur.

Lees meer »
September 2022
Augustus 2022

Een terugblik op het turnfeest

Voor het nieuwe sportjaar van start gaat, blikken we graag samen met jullie nog even terug op het voorbije turnfeest.We bedanken iedereen die dit mogelijk maakten en kijken al volop uit naar de nieuwe start op 5 september 2022.

Lees meer »
Juni 2022

Einde seizoen 2021-2022

De laatste lessen zijn gegeven. Wij sluiten even de deuren en kijken met jullie uit naar enkele weken vakantie.Neem een kijkje in ons familiealbum en haal mooie herinneringen op.We zien jullie graag terug vanaf 5 september voor de start van een nieuw seizoen turnplezier.

Lees meer »
Mei 2022

Trainingen juni

In juni zijn er traditie getrouw enkele aanpassingen aan de trainingsuren van de verschillende groepen.Zo kunnen geen lessen doorgaan op zondag in de Sporthal Keiskant. Zij zijn elke zondag in juni gesloten.Ook de turnzaal van de basisschool Klaverdries in niet altijd beschikbaar in juni.En een deel van onze trainers zit een aantal extra uren met de neus in de boeken of achter de laptop.

Lees meer »
Februari 2022

Krokusvakantie 28/2 - 6/3

Tijdens de krokusvakantie van maandag 28 februari tot en met zondag 6 maart is er geen les voor de basisgroepen Sloebers, Pagadders, Acrobaatjes en Pro's.

Lees meer »
Januari 2022

Eerste wedstrijd Recrea acro - Bourgoyen

Dit weekend 29 en 30 januari nemen onze recrea acro gymnasten deel aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Vorig seizoen werden alle wedstrijden geschrapt. Onze gymnasten kijken dan ook heel erg uit naar dit weekend.

Lees meer »
December 2021

Prettige feestdagen

Onze trainingen liggen even stil nu het jaar op zijn einde loopt. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie graag terug op de matten vanaf 10 januari.

Lees meer »

Theelichtjes verkoop

Op zaterdag 21 november trokken onze recrea acro gymnasten samen met enkele pro's en trainers op pad door Drongen voor een deur aan deur verkoop van theelichtjes. Het weer zat niet mee, maar in een paar uur waren vrijwel alle zakjes verkocht.

Lees meer »