Augustus 2023
April 2023
Maart 2023
Februari 2023

Schilderwerken Klaverdries

Van zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart zijn er schilderwerken voorzien in de turnzaal, kleedruimtes en opslagruimte achteraan van de basisschool Klaverdries te Drongen.

Lees meer »
December 2022
November 2022

Toonmoment Acro, Tumbling en Demo 2022

In samenwerking met Rap & Vrank Evergem gaat op 19 november 2022 opnieuw het toonmoment van onze acro gymnasten door.Dit jaar nemen ook onze demo en tumbling gymnasten deel. Onze tumbling gymnasten vormen een nieuwe groep binnen onze familie. Voor hen en hun trainers is dit een primeur.

Lees meer »
September 2022
Augustus 2022

Een terugblik op het turnfeest

Voor het nieuwe sportjaar van start gaat, blikken we graag samen met jullie nog even terug op het voorbije turnfeest.We bedanken iedereen die dit mogelijk maakten en kijken al volop uit naar de nieuwe start op 5 september 2022.

Lees meer »
Juni 2022

Einde seizoen 2021-2022

De laatste lessen zijn gegeven. Wij sluiten even de deuren en kijken met jullie uit naar enkele weken vakantie.Neem een kijkje in ons familiealbum en haal mooie herinneringen op.We zien jullie graag terug vanaf 5 september voor de start van een nieuw seizoen turnplezier.

Lees meer »
Mei 2022

Trainingen juni

In juni zijn er traditie getrouw enkele aanpassingen aan de trainingsuren van de verschillende groepen.Zo kunnen geen lessen doorgaan op zondag in de Sporthal Keiskant. Zij zijn elke zondag in juni gesloten.Ook de turnzaal van de basisschool Klaverdries in niet altijd beschikbaar in juni.En een deel van onze trainers zit een aantal extra uren met de neus in de boeken of achter de laptop.

Lees meer »